Rory JonesGluten na widelcu Wydawnictwo Galaktyka

Kod produktu: 210425
29.12
Cena okładkowa: 42.90
Oszczędzasz: 13.78
Chwilowy brak towaru w magazynie
Udostępnij:
Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.
Książka Gluten na widelcu :
przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Dodaj własną opinię

Ocena:
Ocena: 0.00 (0 głosów)
Opinia:
Podpis:
Kupujący ten produkt kupili także
  • W swojej najnowszej przełomowej książce Peter C Gtzsche odkrywa przed Czytelnikiem oszustwa branży farmaceutycznej, której przedstawiciele nie licząc się z życiem i zdrowiem pacjentów fałszują wyniki badań i stosują kłamliwe chwyty marketingowe. Auto...
    37.90
  • Wyeliminowanie niektórych chorób utrudnia brak wiedzy. Najgorsze są jednak takie, o których sądzimy, że wiemy wszystko, a które posiadają ukryte przyczyny, nieznane opinii publicznej ani lekarzom medycyny konwencjonalnej. Dotyczy to w szczególności c...
    30.34
  • Ludzie dzielą się na dwie grupy. Jedni (tych jest więcej) kierują się w życiu strachem. Drudzy (niestety w mniejszości) odnajdują motywację do działania w wewnętrznej odwadze. Odwadze stymulowanej wiarą — w siebie, w innych, w powodzenie podejmowanyc...
    10.49