Peter OsborneBez zbóż, bez bólu Wydawnictwo Bukowy Las

Kod produktu: 235452
Dr Peter Osborne, autorytet w sprawach wrażliwości na gluten i alergii pokarmowych, stwierdził, że zboża, nawet uważane dotąd za bezpieczne, takie jak kukurydza i ryż, mogą siać spustoszenie w organizmie, wywołując stany zapalne i niedobory witamin oraz minerałów, a także powodując reakcje autoimmunologiczne. Książka Bez zbóż, bez bólu oferuje narzędzia potrzebne do wyeliminowania z diety wszystkich zbóż oraz innych czynników zapalnych. Korzystając z tego łatwego do wprowadzenia planu żywieniowego można w ciągu piętnastu dni osiągnąć znaczącą poprawę zdrowia i wejść na drogę do całkowitego pozbycia się bólu w ciągu zaledwie miesiąca.
Książka zawiera jasne omówienie naukowych podstaw programu, plany posiłków na poszczególne dni, ułatwiające przejście na bezglutenową dietę i dziesiątki przepisów na pyszne bezzbożowe potrawy. Przekonajcie się, dlaczego tysiące pacjentów uważają, że dzięki dr. Osborne'owi i jego diecie odzyskali życie bez bólu.
Jeżeli coś was obecnie boli, proszę, przeczytajcie tę książkę może ocalić wam życie. ()To dzieło dostarczy wam informacji, których potrzebujecie, żeby uwolnić się od bólu bez stosowania uzależniających leków!
DR IZABELLA WENTZ
Książka dr. Osborne'a zmienia sposób, w jaki powinniśmy patrzeć nie tylko na gluten, ale na wszystkie zboża oraz ich wpływ na choroby autoimmunologiczne i stany zapalne.
DR SARA GOTTFRIED