Twój koszyk jest pusty
Zaloguj się
Newsletter
Czy chcesz otrzymywać informacje o nowościach i ważnych wydarzeniach na naszej stronie?

Markus DurstKuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku Wydawnictwo Purana

Kod produktu: 55010601569KS
35.93
Cena okładkowa: 49.90
Oszczędzasz: 13.97
Ilość: kg
Udostępnij:
Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół.
Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne.
Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku.
Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.

Dodaj własną opinię

Ocena:
Ocena: 0.00 (0 głosów)
Opinia:
Podpis: